Onderwijs

Een hoogwaardig WiFi netwerk is niet meer weg te denken in het onderwijs van vandaag de dag. Zowel in het primair, voortgezet en beroepsonderwijs is een draadloos netwerk een basisbehoefte, vergelijkbaar met gas, water en elektra.

 

Merkonafhankelijk advies
Vanuit onze merkonafhankelijke positie gaan wij graag met u in gesprek over de beste oplossing voor uw situatie. We lichten de verschillen en voor- en nadelen toe van de diverse oplossingen en kunnen u voorzien van een reële prijsindicatie van een totaaloplossing. Uiteraard biedt een deskundige WLAN Site Survey gedetailleerd inzicht in aantallen en positionering van AccessPoints, maar een indicatie geeft voorafgaand aan een meting al een richting in termen van budgettering en randvoorwaarden.

Onderwijs partnerships
Naast een optimaal advies, Site Survey, installatie en de configuratie van het WiFi netwerk mag u van Wentzo meer verwachten. Zo profiteert u van onze partnerships met diverse relevante partijen in het onderwijs. Denk daarbij aan SURFnet (Wentzo is eduroam partner), Quarantainenet (wij zijn Qmanage reseller) en APS en SLB diensten. Via laatstgenoemde partij kunt u een WiFi as a Service abonnement afsluiten tegen een voordelig tarief. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor een nadere toelichting van onze mogelijkheden!

 

Video: WiFi in het onderwijs

 

 


Wilt u meer weten over de draadloze verbindingen van Wentzo Wireless of een afspraak maken? Bel 0577- 460008 of mail info@wentzo.com