Overheid

Een overheidsomgeving zonder multifunctioneel WLAN is bijna niet meer voor te stellen. Het Wireless LAN vormt immers de basis voor toenemende efficiëntie, kostenbesparing en service. Flexibel werken, voordelige draadloze telefonie en een Hotspot voor bezoekers zijn slechts enkele voorbeelden.

WLAN zonder aanbesteding
Bovendien biedt Wentzo een unieke mogelijkheid om een draadloos netwerk als een dienst af te nemen: WiFi as a Service. Voor een vast tarief per maand is een organisatie verzekerd van een optimale draadloze omgeving. Aanbestedingen zijn niet langer noodzakelijk en met de loop van de tijd kan het Wireless LAN eenvoudig worden uitgebreid.

 

Govroam

Govroam maakt veilig, flexibel en eenvoudig toegang tot draadloze netwerken voor overheidsinstellingen mogelijk. Het maakt daarbij niet uit of overheidsmedewerkers binnen een eigen vestiging of bij een andere overheidslocatie werken. Wentzo heeft alle expertise in huis om govroam te implementeren binnen uw organisatie. Daarnaast kent Wentzo de procedures om de aansluiting soepel te laten verlopen. Bovendien kan Wentzo een check uitvoeren om uw netwerk up to date te brengen voor huidig en toekomstig gebruik.
 

Toepassingen
De draadloze verbindingen van Wentzo bieden uiteenlopende toepassingsmogelijkheden:

 

Video: Slim WiFi netwerk Gemeente Almelo


Wilt u meer weten over de draadloze verbindingen van Wentzo Wireless of een afspraak maken? Bel 0577- 460008 of mail info@wentzo.com